Naast fietsen Terschelling zijn er ook andere activiteiten

Logo Terschelling

Als je denk aan Terschelling dan moet je in alle waarschijnlijkheid al meteen denken aan de mooi natuur die er op dit eiland is te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor fietsen Terschelling om zo in een dagje alle mooie stukjes van het eiland te bekijken, maar dit is niet het enige leuke wat je op het eiland kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld ook leuke wandelroutes lopen om zo meer van de natuur mee te krijgen. Denk hierbij dan aan de mooie duinen die er liggen en de bossen waar je mooi doorheen kunt lopen. Op een eiland zoals Terschelling is het allemaal net iets anders dan wanneer je gewoon bij een bos om de hoek van je dorp gaat lopen!

Fietsen Terschelling

Met de boot!

De enige manier hoe je eigenlijk op Terschelling kunt komen is via de boot. De meeste mensen kiezen ervoor om dit te doen met de auto op de boot te rijden en zo door te varen naar het eiland. Wanneer je een dagje wilt gaan voor fietsen Terschelling dan kan je deze uiteraard gewoon achterop de auto met je meenemen. Het is aangeraden om met de auto op de boot te gaan aangezien het anders lastig wordt om heel het eiland te bezoeken wanneer je geen auto hebt, het is lopend bijna niet te doen!

Waar ga je overnachten?

Als je van plan bent om over de steek van een paar dagen het eiland te gaan bezoeken dan is het leuk als je een fijne overnachtingsplek hebt. Gelukkig heb je op het eiland verschillende leuke plekjes waar je kunt overnachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hotel of aan een huisje aan het strand. Bovendien zijn B&B’s erg populair op Terschelling. Naast deze mogelijkheden wordt het ook aangeraden om in caravans te overnachten. Dit kan je goed combineren met fietsen Terschelling na een lange dag. Er zijn dus genoeg mogelijkheden die je kunt bekijken en uit kunt kiezen.

Fiets huren

Het kan uiteraard zo zijn dat je niet je eigen fietsen mee kunt nemen naar het eiland. Dit kan omdat je bijvoorbeeld geen fietsendrager voor op je auto hebt. Dit is niet erg aangezien er genoeg fietsen te huur zijn op het eiland. Wanneer je bijvoorbeeld bij een hotel gaat overnachten dan is de kans al groot dat je hier iets kunt huren voor een dag of een paar dagen. Bovendien zijn er een aantal fietsverhuurbedrijven waar je gemakkelijk kunt komen. Op deze manier kan je fietsen Terschelling altijd doen en kan je het mooie eiland bekijken.

Wandelingen

Naast dat je voor fietsen Terschelling naar het eiland kunt komen, is er een andere leuke activiteit die veel mensen doen en ook iets voor je is. Dit is namelijk een van de mooie wandelingen uitkiezen die er op het eiland zijn. Zo kan je wandelen over de duinen en het bos. Dit is niet altijd mogelijk op plekken in Nederland. Je hebt bijvoorbeeld in de zomer ook mooie zonsondergang wandelingen, deze zijn fantastisch om een keer mee te maken!