Zo organiseer je een originele filmavond!

perfecte filmavond

Een filmavond samen met je familie of vrienden is altijd heel gezellig, maar na een tijdje kan het enigszins saai worden. Natuurlijk kies je iedere keer wel een andere film uit, maar desalniettemin kan het saai worden om iedere keer hetzelfde ritueel te volgen en dezelfde snacks te eten. Het wordt weer eens tijd voor iets nieuws. Daarom geef ik je hieronder een aantal suggesties over hoe jij ook een originele filmavond kunt organiseren!

Huur een popcornmachine

Popcorn in de bioscoop is altijd ontzettend lekker, dus waarom zou je deze ervaring tijdens je filmavond thuis niet willen namaken? Je kan namelijk gewoon een popcornmachine huren voor je volgende filmavond! Op deze manier lijkt het net alsof je echt in een bioscoop bent. Door een popcornmachine te huren, zorg je ervoor dat je je gasten een originele filmavond kunt geven, waardoor iedereen ook graag nog eens terugkomt!

popcornmachine huren

Creëer de juiste sfeer

In een bioscoop is het altijd donker, zodat je de film goed kunt zien en zodat je er helemaal in opgaat. Waarom zou je bij jouw filmavond dan felle lampen willen hebben? Zorg ervoor dat je de juiste sfeer hebt voor de perfecte filmavond. Sluit de gordijnen, dim de lichten en zorg ervoor dat er geen afleidingen zijn, zodat iedereen helemaal op kan gaan in de film. Het leukste is natuurlijk als de gasten tijdens de filmavond ook echt het gevoel hebben dat ze in een bioscoop zitten.

Huur een suikerspinmachine

Wanneer je denkt aan een filmavond denk je misschien niet meteen aan suikerspin, maar waarom niet? Een suikerspin is een lekkere snack voor tussendoor en al helemaal voor tijdens het filmkijken. Huur daarom een suikerspinmachine voor je volgende, originele filmavond. Hiermee geef je de gasten echt een onvergetelijke avond! Je wilt tenslotte lekkere snacks kunnen aanbieden aan je gasten en een suikerspinmachine huren is zeker weten een origineel idee!

Zorg voor comfortabele zitplekken

Met z’n allen een film kijken tijdens de filmavond is natuurlijk heel gezellig, maar als je bijvoorbeeld op klapstoeltjes zou gaan zitten, zou dit de stemming toch wel enigszins verpesten. Zorg er daarom voor dat iedereen een comfortabele zitplek zal hebben tijdens de film. Uiteindelijk is anderhalf tot twee uur zitten toch wel lang en daarom zijn comfortabele zitplekken zo belangrijk voor bij een filmavond. Zet de bank of de comfortabele stoelen dus al van tevoren klaar met eventueel nog kussens en dekens voor als mensen het koud krijgen. Zo kunnen jullie echt in de ideale setting de film kijken!

Huur een pizzaoven

Vrijwel iedereen houdt natuurlijk van pizza en het bestellen van pizza’s voor tijdens de filmavond is niet zo heel origineel. Wat echter wel origineel is, is het huren van een pizzaoven voor op je volgende filmavond! Met een pizzaoven kunnen jullie zelf de pizza’s beleggen en bakken in de oven. Dit is een veel leukere ervaring dan de pizza’s bestellen en aannemen aan de deur of ze simpelweg vanuit de diepvries in de oven leggen. Een pizzaoven huren is perfect voor een originele filmavond!