Verlicht je pijn door een reiki behandeling

https://praktijkfeel-it.nl

Het komt bij veel verschillende soorten mensen voor en het is dan ook echt iets waar je veel last van kan hebben of krijgen. Dit geldt ook voor jezelf en wellicht kan dit nog komen. Namelijk pijn in of om je lichaam die niet echt geplaatst kan worden en waarbij een dokter bijvoorbeeld niet kan doen. Zo is er bijvoorbeeld geen medicijnen en kan er niets bedacht worden om je van deze pijn af te krijgen. Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een Reiki behandeling, dan kan het zo zijn dat deze pijn verlicht wordt of zelf weggaat. Dit is dan ook een behandeling die al eeuwenoud lang is en niet zonder redenen nog steeds gebruikt wordt.

Hoe werkt het?

Wanneer je gaat zoeken naar bijvoorbeeld een Reiki behandeling, dan kom je al snel erachter hoe het een beetje werkt. Zo zie je namelijk direct dat er gebruik wordt gemaakt op fysiek contact, maar dit heel lichtjes wordt gedaan. Zo zie je bijvoorbeeld dat het op een massage kan lijken, maar dan zeker niet zo hard. Het wordt heel elegant gedaan waardoor je de pijn weg voelt trekken door de krachten van andere mensen. Hiernaast zie je ook dat dit wordt gedaan bij dieren, dus op deze manier weet je dat het ook niet alleen bij mensen werkt!

Plan een behandeling in!

Het kan zo zijn dat je van plan bent om een keer te gaan voor bijvoorbeeld een Reiki behandeling en wanneer je dit nog nooit gedaan hebt. Dan is het een goed idee om dit een keer uit te gaan proberen. Zo kan je bij verschillende praktijken op een snelle manier een afspraak maken en je eerste behandeling laten starten. Met deze eerste behandeling kan je dan ook goed kijken of een behandeling zoals deze goed voor je werkt of juist niet.