Alle haartjes weggelaserd dankzij laseren Utrecht

Laser hair removal and cosmetology. The girl removes hair on her arm with a laser. Cosmetology hair removal procedure. Laser hair removal and cosmetology. Cosmetology and SPA concept

We hebben er allemaal soms wel eens last van, die vervelende ongewenste haartjes. Er zijn verschillende methodes om deze haartjes te verwijderen, bijvoorbeeld door middel van waxen of plukken. Alleen zijn dit pijnlijke praktijken die vaak herhaald moeten worden. Met een eenmalige laserbehandeling kan je op de plaatsen waar je liever geen haren hebt permanent onthaard worden. Het wordt ook bij de meeste laserklinieken geadviseerd om een jaarlijkse behandeling te doen. Zo is het namelijk zekerder dat de haartjes niet terug komen. Laseren Utrecht wordt daarom dus ook aangeraden.

Veilig

Als een laserbehandeling op een goede manier wordt uitgevoerd is deze altijd veilig. Wat wel vaak voorkomt is dat je huid op de plaats na de behandeling licht geïrriteerd raakt. Er ontstaat dan een rode en beetje jeukerige huid. Om ongelukken te voorkomen moeten deze behandelingen daarom ook altijd uitgevoerd worden door opgeleide en ervaren huidtherapeuten. Bij een erg droge huid wordt het wel aangeraden om even op een website zoals esteembodylaserclinic.nl of bij een huidspecialist te kijken voor meer informatie en advies.

Werkt een laserbehandeling goed? 

Laserbehandeling is de beste en meest effectieve manier voor het verwijderen van ongewenste haartjes. Er is natuurlijk altijd een kleine kans dat er nog een paar kleine donshaartjes terug zouden kunnen komen. Dat komt omdat deze haartjes te klein om het laserlicht te kunnen absorberen. Die haren vaak zo dun dat ze niet te zien zijn en je het niet eens doorhebt dat ze er zijn. Het wordt wel geadviseerd om een keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling te komen voor de enkele ‘’restharen’’. Daarnaast kunnen er onder invloed van hormonen eventueel nog niet werkende haarzakjes geactiveerd worden. Waardoor er nieuwe haren kunnen ontstaan. Deze nieuwe haren worden vervolgens gewoon weer met de laser verwijderd bij de volgende behandeling.

De grootste voordelen

Scheren, harsen en epileren is verleden tijd. Dankzij de laserbehandeling dit is natuurlijk ideaal en een grote besparing van tijd. Verder is dit ook een van de grootste redenen waarom mensen kiezen voor een laserontharing en is verder ook erg fijn als je normaal gesproken erg lang onder de douche staat om dit te moeten scheren. Ook krijg je geen last meer van ingegroeide haren, waardoor je huid er dus beter uit blijft zien wat dus ook door veel mensen als een groot pluspunt wordt gezien. Ook krijg je een meer egale huid en is deze ook zachter. De behandeling zorgt ook voor vermindering van pigment vlekken. Het zorgt er gewoon voornamelijk voor dat mensen veel meer zelfvertrouwen krijgen. Het wordt wel aangeraden om bij interesse even op een website te kijken zoals esteembodylaserclinic.nl voor meer informatie en een eventuele afspraak.