Achtergrond

Nieuws van het Stichtingsbestuur, Panorama InsideOUT Fryslan

Vrijdag 27 maart 2020

Beste lezers van onze website,

Wij als bestuur zitten niet stil af te wachten tot alles (coronavirus) voorbij is, maar zijn druk bezig met o.a. een aanvraag bij het Cultuurparticipatiefonds. Die aanvraag gaat een dezer dagen de deur uit. We zijn tegelijkertijd in afwachting van toezeggingen van aangevraagde subsidies bij fondsen. Heel spannend allemaal!

Er zijn in deze crisistijd vooral veel telefonische contacten, o.a met scholen, zoals ROC Friese Poort, MBO zorg en welzijn en via hen met MBO kunst en cultuur. Zij reageerden enthousiast op ons voorstel om samen te werken vóór en tijdens de expositie in aug./sept. We hebben al een werkboekje gemaakt om te gebruiken tijdens de workshops die we t.z.t. graag willen geven op scholen, in zorginstellingen en tijdens de expositie. Ook ontwikkelen we een specifiek programma voor de werkers en de cliënten uit de GGZ.

Er ligt een draaiboek klaar en we proberen samen met museum Dr8888 vooruit te kijken, zaken te bespreken en plannen te maken. Voor nu: alvast een bedankje voor de mensen die meedenken met ons en niet te vergeten onze volgers via de website en facebook die ons project een warm hart toe dragen. Blijf gezond!

De onzekerheid houdt ons voor nu nog in de greep. Maar we vertrouwen erop dat het allemaal goed gaat komen.

Namens het bestuur, Rommy Soepboer, voorzitter van de stichting.

 
terug