anbi

Droom je ervan om een duik te nemen in de zee van spanning en entertainment? Je kunt tegenwoordig veel online games op internet vinden, waaronder het vrij moeilijk is om de beste te kiezen. Ik raad je aan om de book of ra slot te proberen. Elke gokker zal het waarderen. Niet alleen daarvoor is het geschikt voor computer, tablet en ook voor telefoon, maar dat is IOS en Android zijn acceptabel. U kunt op elk moment van uw favoriete spellen genieten – in het openbaar vervoer, tijdens het wandelen, op weg naar het werk of thuis. Als het op functionaliteit aankomt, verschilt de mobiele versie van de site niet van de computerwebsite. Je kunt de klok rond, zeven dagen per week gratis spelen, waar ook ter wereld. Haal alle twijfel weg, je bent het waard om te winnen! ANBI | Panorama Franeker

ANBI

De stichting Panorama Fryslân-Franeker 2018  is per 1 januari 2017 door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wil je weten hoe je zo snel mogelijk kunt winnen? Speel nu fulfilled de free spins. Im or her will be veel geld durante plezier!

Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang.

Als een ANBI zelf schenkingen doet in het algemene belang, dan hoeft de ontvanger eveneens geen schenkbelasting te betalen.

Vrijwilligers die voor een ANBI werken, doen daarmee onder bepaalde voorwaarden een gift aan een ANBI.

De giften aan de stichting worden apart vermeld in de administratie. De giften worden door ons alleen besteed aan het algemeen nuttige doel van de stichting.

Voor nadere informatie over de ANBI-status wordt verwezen naar de belastingdienst. De stichting voldoet aan de elf eisen die de belastingdienst stelt aan ANBI’s.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *